| Portal · Pravila foruma |
Help
Search
Members
Calendar
|
| Welcome Guest ( Log In | Register ) | Resend Validation Email |
Not Registered Yet? Do It Below For Free |
|
|
![]() ![]() ![]() |
| Simon Ladd |
Posted: March 11, 2009 11:15 pm
|
![]() P.L.A.C.E.B.O. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Enforcer Posts: 1219 Member No.: 153 Joined: August 03, 2004 |
Iako više nemam takav fix na anime ( moram ih pogledat sve, itd....) , i dalje sam generacija koja i pod starije dane gleda ili će gledat i dalje anime i slično.
Poslije Yugija, GX dolazi ovaj 5D's ili Five Dragons. Pogleda sam nekih 20-ak epizoda, ovdje ih ima 38 titlovanih http://www.aniweblog.org/2008/04/yu-gi-oh-5ds.html po ovome znam da ih se emitiralo više http://www.animenewsnetwork.com/encycloped...ime.php?id=9404 ali ne mogu nać di ko dalje koristi titlove koji su na raspolaganju na netu, a likovu na onom blogu, trenutno ne stavljaju novije scanslation-e Pa ko voli te jefitne osjećaje ponosa, pravde, prijateljstva i tralala, i osjeća potrebu da se pozitivno naježi uz i niza leđa, možda nađe to u Yu Gi Oh 5D's Ja znam da jesam kad bi u prve dvi SUPER sinkronizirane sezone (ostale sranje, promjena postave) išlo, "vrijeme je za! dvdvdvdv D-VOBOJ!" -------------------- The means are right for taking, fade to grey
Trying to be ruthless, in the face of beauty In this matrix, it's plain to see It's either you or me. |
| fri13 |
Posted: March 12, 2009 06:25 pm
|
![]() naj moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Enforcer Posts: 3278 Member No.: 16 Joined: June 06, 2004 |
Baš sam se pitala pratiš li još
-------------------- |
| Simon Ladd |
Posted: March 18, 2009 11:26 pm
|
![]() P.L.A.C.E.B.O. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Enforcer Posts: 1219 Member No.: 153 Joined: August 03, 2004 |
ja sam ova generacija u svijetu šta misli da sve što je crtano ne mora nužno biti samo za djecu. Ali do takvog općeg mišljenja u nas ima još duugo
-------------------- The means are right for taking, fade to grey
Trying to be ruthless, in the face of beauty In this matrix, it's plain to see It's either you or me. |
| Raven |
Posted: March 19, 2009 07:49 pm
|
||
|
Nocna smjena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Overseer Posts: 596 Member No.: 154 Joined: August 03, 2004 |
Sve što je crtano je za djecu dakle ja sam veliko dijete. -------------------- ![]() |
||
| Simon Ladd |
Posted: March 22, 2009 03:53 pm
|
i ja, njnjnjnj
-------------------- The means are right for taking, fade to grey
|
![]() ![]() ![]() |