| Portal · Pravila foruma |
Help
Search
Members
Calendar
|
| Welcome Guest ( Log In | Register ) | Resend Validation Email |
Not Registered Yet? Do It Below For Free |
|
|
![]() ![]() ![]() |
| Simon Ladd |
Posted: March 07, 2005 10:08 pm
|
![]() P.L.A.C.E.B.O. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Enforcer Posts: 1219 Member No.: 153 Joined: August 03, 2004 |
je li bilo pokušaja instaliranja na starije kompjutere. Ja ima 1GHz Athlon, ATI 9600, 256 RAMA i javlja im da je Setup(Starbreeze Autorun) neki error, da je naiša na neke poteškoće.
Starbreeze Autorun has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience. Čini se da je jedino riješenje nabava novog stroja. A to počekati dosta. -------------------- The means are right for taking, fade to grey
Trying to be ruthless, in the face of beauty In this matrix, it's plain to see It's either you or me. |
| viky |
Posted: March 07, 2005 10:12 pm
|
![]() ni tu ni tamo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Enforcer Posts: 4868 Member No.: 8 Joined: May 30, 2004 |
Vidim da netko cita recenzije na JA.
Ili je ipak slucajnost??? -------------------- ![]() |
| pacifika |
Posted: March 08, 2005 12:10 am
|
![]() estrela do inverno ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Enforcer Posts: 2731 Member No.: 91 Joined: June 29, 2004 |
da Raven nije stavio ovu svoju recenziju, vjerojatno ne bih ni ja zaigrala Riddicka
btw Viky, jesam li ti se pohvalila da sam NAPOKON nabavila Syberiu?! -------------------- Never take life too seriously. Nobody gets out alive, anyway
![]() |
| viky |
Posted: March 08, 2005 12:45 am
|
![]() ni tu ni tamo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Enforcer Posts: 4868 Member No.: 8 Joined: May 30, 2004 |
Jesi, nadam se da ce ti se svidjeti.
Nego, da me Raven ne shvati krivo, bas sam vidjela vrlo slicnu recenziju na JA, sto ne znaci da nije samo slucajnost. Zahvaljujuci toj recenziji ja sam zakljucila da ovo nije igra po mom gustu i da se ne trudim nabavljati je -------------------- ![]() |
| Raven |
Posted: March 08, 2005 05:32 pm
|
||
|
Nocna smjena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Overseer Posts: 596 Member No.: 154 Joined: August 03, 2004 |
Ovo je moja recenzija i moji dojmovi. Nisam ni znao da na Just Adventure imaju recenziju ovakve igrice (obično se koncentriraju na avanture). Sad sam pročitao recenziju i radi se o verziji za X-BOX, a i tip hvali Vin Diesel-a, spominje s kombinaciju RPG-a, ne ide baš u tehničke detalje, ne govori o posebnostima glavnog lika... Uglavnom recenzija na GS, Gamer's Hell-u ili bilo kojem drugom sajtu je slična utoliko što govorimo o istoj igrici, a kod nekih stvari ne možeš izmišljati toplu vodu, ali svatko ima svoj stil. Recenzija na JA se dosta razlikuje od moje, a ako postam recenziju koju sam samo preveo onda ću to i napisati. Ove recenzije su isključivo moji dojmovi i stavljam ih na 2CROwded.com (član tima) i vlastitu stranicu. © Raven -------------------- ![]() |
||
| viky |
Posted: March 08, 2005 05:40 pm
|
Gle, nisam te imala uopce namjeru optuziti za plagijat. Ni slucajno, ali recenzija nije bila za Xbox, nego bas za PC. Jedino sto je moguce je da je nisam procitala na JA nego negdje drugo jer bilo je prije nekih mjesec dana. Ostalo mi je u sjecanju da je na JA, ali zakleti se ne mogu.
Nije bila identicna tvojoj, dakle nije izgledala kao prijevod nego se bas pozivala na iste igre i bila definirana kao kombinacija Akcije i FPS-a, dakle izgledala je kao obrada tvoje recenzije (ili tvoja kao obrada te) No, vjerujem da je to stvarno slucajno, cak ne mogu reci ni da je ta recenzija napisana prije tvoje jer obicno ne gledam datume. Ako je nadem postam je, samo da vidis zasto me podsjetila. I opet da istaknem, ni malo ne sumnjam u ono sto si napisao i ni malo ne sumnjam da je to originalno tvoja recenzija. Zato sam se u oba posta ogradila od toga. -------------------- ![]() |
| iprskal9 |
Posted: March 12, 2009 07:34 pm
|
![]() is Panišer ![]() ![]() Group: Citizen Posts: 49 Member No.: 54 Joined: June 20, 2004 |
Za manje od mjesec dana izlazi polu-nastavak nazvan Assault on Dark Athena. Igra će sadržavati malo prerađenu originalnu kampanju te novu nazvanu Dark Athena. Grafika je značajno unaprijeđena, a prema riječima programera i umjetna inteligencija, također.
Hoćete li ponovno odigrati ovo remek/djelo? Ja sigurno hoću iako sam ju prešao 2 puta (na Xboxu te na PC-u) -------------------- ![]() |
| Raven |
Posted: March 12, 2009 09:24 pm
|
|
Nocna smjena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Overseer Posts: 596 Member No.: 154 Joined: August 03, 2004 |
Možda jednog dana.
-------------------- ![]() |
| Simon Ladd |
Posted: March 18, 2009 11:52 pm
|
![]() P.L.A.C.E.B.O. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Enforcer Posts: 1219 Member No.: 153 Joined: August 03, 2004 |
a ono JA.......nije problem u tome, nego što mi fali "(m)" u "JA ima()"
no vratimo se na današnji datum: čuo sam, hoću -------------------- The means are right for taking, fade to grey
Trying to be ruthless, in the face of beauty In this matrix, it's plain to see It's either you or me. |
| Raven |
Posted: March 19, 2009 07:46 pm
|
||
|
Filozof -------------------- ![]() |
||
| Raven |
Posted: September 28, 2009 04:53 pm
|
|
Eto konačno našao malo vremena i probao igrat Assault on Dark Athena. Igra i dalje dobro izgleda, ali je još uvijek bugovita i linearna.
| Simon Ladd |
Posted: October 19, 2009 03:04 pm
|
to odavno hoću da skinem....možda počnem pomalo.... jel se može odma počet igrat od novog dijela?
-------------------- The means are right for taking, fade to grey
| Raven |
Posted: October 19, 2009 07:02 pm
|
|
Odmah počinješ igrat novi dio. Nije potrebno preći stari.
| fri13 |
Posted: October 19, 2009 08:15 pm
|
![]() naj moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Enforcer Posts: 3278 Member No.: 16 Joined: June 06, 2004 |
Ne mogu vjerovat,
ovdje se piše!!! -------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |